Even voorstellen.

Wij, Castel en Pluk de Lach,  zijn beiden op jonge leeftijd verslingerd geraakt aan creëren, ontwerpen, verbeelden, vormgeven en uitbeelden. Kortom: kunst maken!

Ieder met een uniek stukje talent, met een eigen voorkeur voor materiaal en met een eigen benaderingswijze. Vanuit deze raakvlakken is Beeldig Werk Vormgeving ontstaan. In deze samenwerking komt onze creativiteit samen èn worden de krachten versterkt. Op deze website is een deel van onze creaties te vinden.

Wilt u meer van ons werk zien? Kijk dan ook naar www.elliscastel.nl en www.plukdelach.com

LOGO CASTEL

Al op jonge leeftijd kreeg ik mijn eerste schilder- en tekenlessen van mijn opa. Daarna heb ik talloze hobbyclubjes bezocht en uiteindelijk op latere leeftijd de Willem de Kooning Academie afgerond. In mijn werk staat vaak de mens centraal. Kwetsbaarheid, machteloosheid en angst raken mij. Deze thema’s werk ik in verschillende vormen uit. Ook in de vorm van een eigen stripfiguur: Truus Boft. Ik geloof in de verzachtende kracht van humor. 

Na mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum werd de diagnose Multiple Sclerose (MS) gesteld. Een harde confrontatie met de kwetsbaarheid en vergankelijkheid van het leven. Door te creëren kan ik overleven. Ik leg de mooie en minder mooie momenten van het leven vast. Dit geeft mij kracht en energie! In mijn werk ziet u autobiografische aspecten maar vaak ook een flinke dosis humor. Ik vind het heerlijk om te experimenteren met verschillende technieken en stijlen.